Om oss

Kontakta oss

60 år av formsprutning

Välkommen till Arlövs Plastgjuteri, vi har över 60 års erfarenhet av formsprutning i Skåne, med ytterligare 20 år inom underhåll av formsprutningsmaskiner! Vårt företaget startades redan 1954, men under namnet Söderlund Plastgjuteri AB i Malmö. 1970 flyttade företaget till industribyn i Arlöv och bytte namn till Arlövs Plastgjuteri AB. Bolaget förvärvades från Edgar Söderlund 1990 av Arne Danielsson. När företaget flyttades till Höör slog vi oss ihop med bifirman A Danielsson Maskin och tog oss an vårt nuvarande namn, Arlövs Plastgjuteri Försäljnings AB.

I Augusti 1997 drabbades företaget av en brand som slutade med att våra lokaler blev obrukbara, detta ledde till en återstart med nya maskiner och lokaler. Dock var längtan till de gamla lokalerna stor och med samma höga service som innan välkomnar vi nu både nya och gamla kunder till Bruksvägen 8, samma fastighet som före branden!

Modernt kök
Modernt kök

Vi strävar efter att vara bäst på formsprutning i Skåne

Vi menar att grunden för att bli absolut bäst på formsprutning i Skåne är en kombination av stabila och långa serier av produktion med en kort arbetsprocess för snabba leveranser till våra kunder. Vi arbetar ständigt för att upprätthålla denna grund utan att det påverkar kvalitet eller våra slagkraftiga priser, något våra kunder kontinuerligt uppmärksammar. Vidare arbetar vi även genomgående med att förbättra och hålla oss uppdaterade inom formsprutningsbranschen för att aldrig stanna i vår utveckling.